• Filters
  • Schakel naar raster layout
  • Schakel naar tabel layout
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 19108


V.A.C.® is de afkorting voor Vacuum Assisted Closure®. Bij V.A.C.® Therapy wordt gebruikgemaakt van onderdruk (vacuüm) in de wond om de wondgenezing te bevorderen.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 2172

SNAPTM Therapy disposable negatieve druk

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1219

V.A.C. VERAFLO™ Therapy is een combinatie van de voordelen van V.A.C.® Therapy met optie tot instillatie: door een automatische volumetrische toediening van lokale wondbehandelingsvloeistoffen en een programmeerbare inweekinstelling wordt de vloeistof in staat gesteld in de wond te blijven voor grondig contact.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 147

Systeem voor negatieve druktherapie voor wondbehandeling, voor eenmalig gebruik.

Categorie: Vette gazen
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 312

ADAPTIC™ niet klevend verband is een primair verband, gemaakt van een geperforeerde gebreide cellulose acetaat, geïmpregneerd met een speciale petrolatum emulsie formule.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 294

TOPPER kompressen verkrijgbaar in zowel steriele als onsteriele varianten en diverse maten.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 228

De KERRAMAX Care™ Super absorberende verbanden bieden een geavanceerde methode om wondvocht te absorberen met behulp van de KERRAMAX CARE™ Super absorberende verbanden bieden een geavanceerde methode om wondvocht te absorberen met behulp van de EXU-SAFE™ Technologie welke in de kern van elk verband uit de KERRAMAX CARE™ range zit verwerkt.

Categorie: Steriele gazen
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 320

INADINE™ PVP-I niet-verklevend gaas van KCI (voorheen Systagenix) bestaat uit een nauwelijks verklevend materiaal van gebreide viscose.  Deze is geïmpregneerd met een polyethyleenglycolbasis (PEG) die 10% povidonjodium bevat, wat overeenkomt met 1,0% jodium.

Categorie: Schuimverband
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 368

KERRAFOAM Gentle Border is een steriel, superabsorberend schuimverband.

Categorie: Hydrogel
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 226

KERRALITE Cool is een verzachtend, debriderend en bevochtigend verband die hiermee de ideale omgeving creëert voor het behandelen van licht exsuderende wonden.