De nieuwste ontwikkeling binnen het DryMax assortiment is DryMax Foam. Een superdun en toch superabsorberend zelfklevend foamverband.

DryMax Foam AllweCare1

DryMax is al vele jaren een begrip als het gaat om de behandeling van sterk exsuderende wonden. In de praktijk blijkt dat vooral patiënten met oedeem en complexe genezende wonden aan de armen of de benen, gebruik maken van een foamverband vanwege de zachtheid en vochtregulerende eigenschappen.De ontwikkelaars van DryMax zijn er na jarenlange research in geslaagd om het comfort van een foamverband en de hoge absorptie van een superabsorberend wondverband te combineren.

"Snelle genezing van complex genezende wonden in combinatie met oedeem"

Zeker bij complex genezende wonden aan de benen of de armen in combinatie met oedeem, is het belangrijk om de huid te ontzien en een pijnvrij, niet verklevend wondverband te gebruiken. Daarnaast moet datzelfde wondverband ook zeer veel vocht kunnen absorberen. DryMax Foam is uitermate geschikt voor het vervullen van deze taken. Probeer DryMax Foam nu gratis bij uw cliënten.

Bel voor een GRATIS sample: 024-6777800 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.