Debridement is een fundamentele stap
bij het behandelen van alle
chronische en acute wonden.

Negatieve druktherapie
Hyperbare
zuurstoftherapie
compressietherapie
Compressietherapie uitgevoerd op de juiste manier kan de genezing van ulcus cruris bevorderen en de kwaliteit van leven van de patiënt verbeteren.
previous arrow
next arrow
Slider

Wondbehandelingen

ActiMaris® Forte

Categorie: Spoelvloeistoffen
Leverancier: We Medical Toon Producten
Aantal maal bekeken: 3432
Afhankelijk van de dikte en stevigheid van de fibrinelaag, de micriobiële kolonisatie, wondrandmaceratie of irritatie, dient de natte fase aangepast te zijn, b.v. slecht ruikende, sterk door kiemen gekoloniseerde wonden met een fibrinelaag - 5-10 minuten inwerktijd. Stabiele wondomgeving, schone wondbasis zonder microbiële anomalie - 5 minuten inwerktijd. Daarna ActiMaris Wondgel aanbrengen en met een steriel gaasje verbinden. Kan meermaals per dag gedurende langere tijd worden herhaald.
zonder pijn
puur natuurproduct
reduceert het risico op re-infectie

Algemeen
ActiMaris Forte vloeistof voor wond irrigatie bestaat uit water, zeezout (3%), NaCI (0,2%) en actieve zuurstof (1O2). ActiMaris Forte vloeistof voor wond irrigatie werkt bij interactie met slijmvlies, huid en in de wond in statu nascendi. Actieve zuurstof, NaCI en zeezout werken eliminerend op wond-typische ziekteverwekkers, zonder daarbij het weefsel te beschadigen. De decontaminerende werking tegen MRSA / VRE werd positief getest. De oxidatieve werking van singulet-zuurstof (1O2) en hypertonische zeezout-oplossing zijn ook verantwoordelijk voor het neutraliseren van wondgeuren. De basische pH-waarde van ActiMaris Forte Wondspoelmiddel ondersteunt door het verstrekken van OH ionen (als deel van een natuurlijk uitgebalanceerd redoxsysteem) verder het gecontroleerd laten vrijkomen van de zuurstof. Zeezout bevat als hoofdbestanddeel Natriumchloride (NaCI = 98%) en 2% andere zeezouten. Het verhoogde zoutgehalte van ActiMaris Forte Wondspoelmiddel zorgt wederom voor een optimale hyperosmotische werking, zodat peri-wound zwellingen snel afnemen.
ActiMaris® Forte vloeistof voor wond irrigatie is verkrijgbaar in een 300 ml.