Logo Nationaal multidisciplinair Congres voor WondprofessionalsAls uitgever van de vakbladen NTVW en NTVH hebben we vanaf de start van de Corona crisis alle zeilen bijgezet om onze partners en onze lezers te blijven bereiken en dat is uitstekend gelukt. Voor onze bijeenkomsten is dat een ander verhaal. Het Nationaal wondzorg debat 2020 in juni konden we niet op een veilige en verantwoorde manier vormgeven, en moest daardoor vervallen. Als uitgever van de vakbladen NTVW en NTVH hebben we vanaf de start van de Corona crisis alle zeilen bijgezet om onze partners en onze lezers te blijven bereiken en dat is uitstekend gelukt. Voor onze bijeenkomsten is dat een ander verhaal. Het Nationaal wondzorg debat 2020 in juni konden we niet op een veilige en verantwoorde manier vormgeven, en moest daardoor vervallen.

Nationaal multidisciplinair Congres voor Wondprofessionals (NCW)
Helaas kan ook het 14e Nationaal multidisciplinair Congres voor Wondprofessionals 2020 (NCW) op 3 november, waarvan zoveel wondprofessionals al jaren trouwe bezoekers zijn, dit jaar niet doorgaan. Een bijeenkomst die vanaf het prille begin in Culemborg is uitgegroeid tot een eigenzinnig, afwijkend congres dat jaar voor jaar in het Pathé theater in Ede bezoekers (beter gezegd: deelnemers) een inzicht geeft in de nieuwste inzichten, behandelmethoden en organisatie­vormen om gecompliceerde wonden zo goed mogelijk te behandelen. Afwijkend van andere congressen op ons vakgebied door de keuze van onderwerpen en sprekers, door de gekozen vorm van het congres en door het simpele feit dat het niet de doelstelling is om zo veel mogelijke deelnemers naar dit congres te lokken.

Hoewel de restricties op het aantal bezoekers per 1 juli zijn vervallen, bieden de RIVM-richtlijnen ons onvoldoende mogelijkheden om het congres veilig én rendabel te organiseren. Daarbij spelen ook onzekerheden voor de komende maanden, als het virus mogelijk de kop weer opsteekt. Alles bij elkaar voor ons redenen om het congres dit jaar niet te organiseren.
Met onze vaste partner Pathé events hebben wij voor 2021 al een datum vastgelegd. Alles hangt uiteraard af van de ontwikkelingen rondom corona. Hierover zullen wij u op de hoogte houden. Geen congres betekent niet dat we stil zitten. Deze zomer werken we hard aan een nieuwe vorm om de wondprofessional te blijven bereiken en kennis te delen. Op een veilige en toekomst bestendige manier, net even anders… zoals u van ons gewend bent. We spreken elkaar hierover vast snel!

Saffier creatieve communicatie

www.congreswondzorg.nl