Debridement is een fundamentele stap
bij het behandelen van alle
chronische en acute wonden.

Negatieve druktherapie
Hyperbare
zuurstoftherapie
compressietherapie
Compressietherapie uitgevoerd op de juiste manier kan de genezing van ulcus cruris bevorderen en de kwaliteit van leven van de patiënt verbeteren.
previous arrow
next arrow
Slider

Wondbehandelingen

JOBST FarrowWrap:

Leverancier: Essity Toon Producten
Aantal maal bekeken: 457

Het assortiment van JOBST FarrowWrap bestaat uit verschillende klittenbandsystemen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en compressieklassen. Gemaakt van duurzaam materiaal is JOBST FarrowWrap ontworpen voor oedeemafname en om flucterend oedeem te stabiliseren, alsmede voor inzet bij veneuze ulcera. Dit innovatieve product is ontworpen als eenvoudig en praktisch alternatief voor zwachtels die dezelfde ondersteuning bieden.

FarrowWrap
JOBST FarrowWrap bestaat uit elastische korte rekbanden, bevestigd met klittenband die gemakkelijk aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Dit gebruiksgemak is ideaal bij fluctuerend oedeem, bij moeilijkheden bij het aantrekken van reguliere therapeutische elastische kousen en problemen met zwachtels. Zo is JOBST FarrowWrap ontwikkeld om u de vrijheid en de flexibiliteit te bieden die u nodig heeft, zodat u uw oedeem zelfstandiger onder controle kunt houden.

Belangrijkste voordelen van JOBST® FarrowWrap®

  • Verkrijgbaar voor de bovenste en onderste ledematen (voeten, benen, dijen, knieën, handen, armen).
  • Past zich makkelijk aan de dikte van de zwelling aan, als het oedeem fluctueert.
  • Het bevestigingssysteem met klittenband (van Velcro) zorgt voor een enorme tijdsbesparing bij het aan- en uittrekken, in vergelijking met zwachtels.
  • Verkrijgbaar in verschillende stijlen, weefsels, afmetingen en compressieklassen.
  • Korte rektechnologie zorgt voor betere compressie als de patiënt staat of actief is (werkdruk), voor effectieve preventie van zwelling en vermindering van oedeem. Als de patiënt in rust is, blijft het compressieniveau constant.
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder LITE, STRONG, en 4000.

Meer info:

JOBST-FarrowWrap-brochure-2021.pdf

Jobst NL