Wondproducten

  • Filters
  • Schakel naar raster layout
  • Schakel naar tabel layout
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 21264


V.A.C.® is de afkorting voor Vacuum Assisted Closure®. Bij V.A.C.® Therapy wordt gebruikgemaakt van onderdruk (vacuüm) in de wond om de wondgenezing te bevorderen.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 3819

SNAPTM Therapy disposable negatieve druk

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 2817

V.A.C. VERAFLO™ Therapy is een combinatie van de voordelen van V.A.C.® Therapy met optie tot instillatie: door een automatische volumetrische toediening van lokale wondbehandelingsvloeistoffen en een programmeerbare inweekinstelling wordt de vloeistof in staat gesteld in de wond te blijven voor grondig contact.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 715

Systeem voor negatieve druktherapie voor wondbehandeling, voor eenmalig gebruik.

Categorie: Vette gazen
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1721

ADAPTIC™ niet klevend verband is een primair verband, gemaakt van een geperforeerde gebreide cellulose acetaat, geïmpregneerd met een speciale petrolatum emulsie formule.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1235

TOPPER kompressen verkrijgbaar in zowel steriele als onsteriele varianten en diverse maten.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1015

De KERRAMAX Care™ is een super absorberend verband voor sterk exsuderende wonden met een unieke horizontale spreidingslaag, waardoor vocht over het gehele verband wordt opgenomen. KERRAMAX Care™ bestaat uit zacht non woven materiaal en kan zo worden gevouwen dat het bij veel verschillende wonden toegepast kan worden. KERRAMAX Care™ kan onder alle vormen van compressie worden gebruikt.

Categorie: Steriele gazen
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 3979

INADINE™ PVP-I niet-verklevend gaas van KCI (voorheen Systagenix) bestaat uit een nauwelijks verklevend materiaal van gebreide viscose.  Deze is geïmpregneerd met een polyethyleenglycolbasis (PEG) die 10% povidonjodium bevat, wat overeenkomt met 1,0% jodium.

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1266

NU-DERM™ Alginate Wound Dressing is een steriel, non-woven verband bestaand uit ‘high G’alginaat (alginaat met een hoog guluronzuurgehalte) en carboxymethylcellulose (CMC)-vezel. 

Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 675

SILVERCEL™ NON-ADHERENT Hydro-Alginate Antimicrobial Dressing is een non-woven verbandbestaand uit alginaat, carboxymethylcellulose (CMC) en met zilver gecoate nylonvezels, met eenniet-klevende wondcontactlaag.

Categorie: Schuimverband
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1862

KERRAFOAM Gentle Border is een steriel, superabsorberend schuimverband.

Categorie: Hydrogel
Leverancier: GDM
Aantal maal bekeken: 1009

KERRALITE Cool is een verzachtend, debriderend en bevochtigend verband die hiermee de ideale omgeving creëert voor het behandelen van licht exsuderende wonden.